neděle 4. února 2018

Tiskací víkend

Kolem našeho domu pořád krouží potvora, která si říká Nachlazení. Takže jsme se ven moc nedostali a raději se věnovali domácím pracem. Lukáš dostal od kamaráda Vojty překrásný kámen a chce se mu odvděčit. Tak vymyslel, že pro něj napíšu Pohádku o Vojtovi. Synopse příběhu, kterou vymyslel Luky je jednoduchá. Strom Vojta žije na dalekeém ostrově. Pak si z vlastních větví udělá loď a přijede do Čech. A tady zakoření. To je celé. 

Příběh jsem trochu dozdobil a vytiskl. A o víkendu jsme se s Lukášem a Frantou věnovali ilustracím. Rozhodli jsme se pro linoryt, kluci trochu asistovali, ale moc dlouho jim nadšení nevydrželo. Ovšem Luky se věnoval i volné tvorbě a udělal famózní portrét, který je nazvaný Táta!

Vyřezané obrázky

Mladičký Guttenberg.

Táta



K obědu jsme si dneska dali palačinky, z jednoduchého důvodu - nestihli jsme je udělat k snídani. Musím říct, že palačinky začínají být o fous oblíbenější než krupicová kaše. A to už je co říct!

Palačinkový král

A zde palačinkový princ

Ten si to umí vychutnat!


V neděli odpoledne jsme se nakonec odhodlali a kombinovaně vyrazili k Homolím. Kombinovaně - to znamená, já na koloběžce a Luky na kole. Skoro celou cestu byl v pohodě, ale nakonec mu došly síly a posledních 50 m bylo utrpením pro něj i pro mě. Ale před chvílí se najedl a už tu zase řádí jako černá ruka. Máme se fajn!



Ty jsi frajer, táto!

Naše superstroje

Když se jede na kole, je svačinka po cestě NUTNÁ!

Za Boršovem

Žádné komentáře:

Okomentovat