úterý 24. dubna 2012

S babičkou do Světa

Koncem minulého týdne jsme s Pavlou začali domlouvat Lukášův druhý výlet. Tentokrát za babičkou, která právě odpočívá v lázních Aurora v Třeboni. Původně byla tahle výprava naplánovaná na neděli s tím, že já zůstanu doma a budu si užívat samoty.

Lukáš a babička Milena
Jenže Pavla v sobotu odpoledne náhle chytla nějakou horečku a tak namísto toho, abych si v neděli hodil nohy na gauč a vychutnával ticho, vyštvala mě Pavla s Lukášem v kočáru na dlouhou vyčerpávající procházku. Lukáš ji celou prospal a tak neviděl ani holčičku na kolečkových bruslích, kterou tahalo štěně vlčáka, ani Koroseky, do kterých jsme se doplahočili. (Věděli jste, že kromě obce Dvůr Koroseky, jsou i Koroseky?)

V kočárku je Luky většinou moc spokojený.
No a na plánovaný výlet došlo dnes, v úterý. Po výtečném obědě (opravdické jarní závitky od vietnamské slečny Lenky) jsme naskládali do auta kočár, skořápku, Lukáše a Pavlu a najednou byl doma dlouho očekávaný KLID.

Vlastně má rád nejen kočárek,
ale i výlety jako takové.
Jakmile se vrátili domů,
začal zase fňukat a plakat
a že prý by zase někam vyrazil.
Lukáš s Pavlou navštívili babičku, která měla radost, jak nám ten hoch roste, dali si kávičku a plačinku a nakonec se šli podívat na Svět. Podle fotek soudím, že se Lukášovi rybník líbil a to je dobře. O víkendu ho důkladně seznámíme s Lipnem, jsem zvědav, co bude říkat na něj.

Jejda rybník!
To se mi líbí.

Žádné komentáře:

Okomentovat