úterý 1. května 2012

Na chatě!

Poslední dubnový víkend (natažený až do prvního máje) se Lukáš rozhodl využít naplno. Vzal oba rodiče na jejich novou (i když ve skutečnosti docela starou) chatu. Protože táta neměl v sobotu čas, jelo se o trochu později, ale nikomu to vůbec nevadilo.

Lukáš poprvé nocuje na chatě
v krásné čepici od babičky Zdeny

Celé tři dny bylo nádherné počasí. Lukášovi čerstvé povětří dělalo dobře, a tak i když nespal, byl pořád klidný. Až na několik málo výjimek. O tom, jak byl nervózní, když si máma vyrazila na malou projížďku na kajaku, se dozvíte v tomto krátkém filmu:

Video můžete taky najít na adrese:
Tam snad je o trošku větší.
A kdyby vám překážela reklama, 
klikněte na křížek, 
co má pruh s reklamou vpravo nahoře.

Popravdě Lipno na Lukáše působilo opravdu silně. Vždycky, když ho uviděl, tak se pos...kakal. Ovšem, když na kajak vyrazil táta, nedělalo to s ním vůbec nic - klidně se spolu s mámou dali do řeči s klukem z téhle fotky:

Zleva: Pavla, Lukáš a kluk, co je technik.

Kluk jim o sobě řekl, že je technik, a pak jim prozradil velké tajemství -> zjistil totiž, že voda vodí. Vida, Lukáš už si dělá známosti mezi vzdělanými lidmi! Bude se asi muset brzy pustit do té knížky, co dostal od strejdy Honzy, která je celá o té kvantové fyzice. Tam se asi o vodivosti jistě taky něco dozví.


Zdravý šumavský vzduch - záruka klidného spánku
Kromě tohoto setkání se potkal ještě se sousedy Vokurkovými, a taky se spoustou psů. A potom jedl - v pondělí vám byly buřty pečené na ohni! To se ví, Lukáš je nejedl přímo, ale i tak mu moc chutnaly. No ale jinak už jenom spal. Ale pořádně - v noci vydržel vstávat už jenom jednou, k velké radosti obou rodičů.

A moc se těší, až zas celá rodina pojede k vodě.

Máma jede na vodu
a Lukáš zatím spinká

Žádné komentáře:

Okomentovat