pátek 2. ledna 2015

Vánoce

Tak jsou zase tady - pro Lukáše už třetí, pro Františka teprve první Vánoce. Počasí nám, alespoň ze začátku moc nepřálo, a tak se to hlavní odehrávalo doma, v obýváku. 

Sv. rodina :-)

Jako první přišel na řadu vánoční stromeček. Už od adventu jsme s Lukášem chodili okukovat vysoký ozdobený smrk, který modře svítí na boršovské návsi a tajně jsme doufali (hlavně Lukáš), že bychom nějaký podobný mohli mít doma. A sen se splnil.

Jedlička.

Ježíšek nám domů přinesl krásnou jedličku. Hned jsme si jí ozdobili a po dalším napínavém čekání jsme pod ní našli spoustu dárků. František všechno bral se stoickým klidem, zato Lukáš se mohl zbláznit. Aniž by uměl číst, přesně věděl, nebo odhadl, který balíček je pro koho a ještě větší vášeň, než pro roznášení, projevil v rozbalování dárků. To nadšení, se kterým strhával barevné papíry z neznámých balíčků, to bylo skutečně strhující.

Takhle my se tu fotíme.

Momentální sběratelská vášeň - pytlíky od čaje.

Po Štědrém dnu, kdy jsem nemusel do práce a byl jsem pořád doma, jsme se kromě obvyklých výletů a výzkumných výprav věnovali též fotografování. Lukáš se pořád zlepšuje a pořád ho to moc baví.

První sníh skýtal zábavné možnosti - bloudění labyrintem.

Či stavbu minisněhuláka.

Nakonec přeci jen napadl i sníh a my jsme vyrazili na odpolední párty do Indiánských hor. Mráz ani sníh nikomu nevadil a poměli jsme se báječně! Tak hodně štěstí v Novém roce!!!

U Indiánů v mrazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat