pátek 1. dubna 2016

Velikonoce

Velikonočních fotek letos moc nemáme. Měli jsme totiž Velikonoce velice speciální. V neděli jsme se zbavili obou kluků! Chtělo by se říct, že jsme je prodali cikánům, ale oni je cikáni nechtějí. Tak jsme Lukáše nechali u dědy Fíka, zatímco Franta oblažoval dědu a babičku na Máji a my s Pavlou zdrhli na krásné dva dny na chajdu na Lipno.

Ovšem ještě před tím jsme učinili zadost povinnostem vyplývajícím z tradice. A tak Lukáš v pátek u tety Aleny se sestřenkou Luckou barvili vajíčka a pekli mazanec (k našemu smutku ovšem mazanec skončil u dědy Fíka a na nás nezbylo).

Lukášovo barvení 

Franta zůstal s námi doma a jak se postupně lepšilo počasí lepšila se i Frantova nálada.V sobotu v podvečer se totiž zlomila zima do jara a my trávili večer u Indiánů, kde jsme se ládovali skvělými palačinkami a u toho motali pomlázku.

Franta poněkud v nenáladě.

Zadumaný a rozespalý Lukáš

Večírek to byl náramný a už se těšíme na jeho pokračování. A jak to tu napřeskáčku vyprávím, málem bych zapomněl, že v pondělí, když jsme se zase všichni setkali doma, zlískal Lukáš Barči odnaproti (máme tady dvě Barči!) a tak jsme Velikonoce měli úplné.

Gauč a tygr.

Nakonec se na Velikonoce těšil i Frantál.

Žádné komentáře:

Okomentovat