neděle 10. března 2013

První svíčka!

Tak a je to! Lukášovi je už jeden rok. Narozeniny slavil nadvakrát. Nejprve v neděli, pár dní před tím slavným datumem.

Tak mně už je jeden rok!
Vyzvedli jsme prababičku a spolu se strejdou Honzou a tetou Helenou jsme se všichni sešli u dědečka a babičky ve Čtyráku. Je vidět, že oslavenec má spoustu obdivovatelek - dostal hned dva dorty. Jeden lepší než druhý!

Babiččin dort. 

Co by to ale bylo za oslavu, kdyby kromě dortů nebyly i nějaké ty dárky? Seznam je dlouhý. Od Honzy a Helenky dostal Lukáš úplně nové boty! A jak by taky ne, vždyť už krásně chodí. Zatím sice jenom s oporou, ale chodí! A od babičky s dědou dostal autíčko - formuli 1. A k němu kachnu, co plácá srandovně nohama. Ovšem ze začátku se jí náš hrdina trochu bál.

Ta svíčka je ale legrační!

A pak ve středu, přesně na výročí, čekala Lukáše druhá oslava, tentokrát s dědou a babičkou z Doubravice, kteří přijeli za námi do Boršova. Třetí dort - borůvkový - upekla Pavla a dárky byly tentokrát ve slavnostní papírové tašce, ze které Lukáš, jako kouzelník z klobouku, tahal všelijaké užitečné nářadí na pískoviště. Úplně na dně byl překrásný náklaďák, na kterém se bude bezvadně převážet písek!

Heč, tenhle dort mi upekla máma!

Tím slavnostní týden téměř skončil. Ve čtvrtek ještě dorazila Pavly kamarádka Eva, která seznam dárků prodloužila o zajímavě řešené zpětné zrcátko do auta a kousátko, které Lukáš momentálně hodně využije, protože se mu asi začínají klubat horní zuby.

Ke gratulantům se připojila i Pípa


Nakonec všem děkujeme - za dárky, dobroty a hlavně pomoc s Lukášovým hlídáním!



Oficiální statistiky prvních Lukášových narozenin:
  • narozeniny: první
  • počet oslav: dvě
  • počet dortů: tři
  • počet slavících: deset
  • počet dárků: nepočítaně

Náš manekýn.

Žádné komentáře:

Okomentovat